Klantcase Citroën Lavrijsen
Industrieweg 6, 5531 AD Bladel
+31 (0)497 38 42 55

Klantcase Citroën Lavrijsen

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

Klantcase Citroën Lavrijsen

Binnen Citroën Lavrijsen beheert Jeffry Lavrijsen de autoschades. Hij werkt al 4 jaar uiterst tevreden samen met het team van Autoschade Theo Lauwers; eerst als dealer van Citroën, inmiddels als specialist van Citroën én Peugeot. Dat bevalt hem goed, net zoals de samenwerking met het schadeherstelbedrijf. Hoe die samenwerking er exact uit ziet legt hij je graag uit.

Kun je vertellen wat Citroen Lavrijsen doet?

“Wij zijn specialist van Citroën en Peugeot; we zijn geen dealer meer. Daardoor zitten we niet meer vast aan allerlei verplichtingen richting een distributeur. Mensen kunnen bij ons terecht voor het kopen of leasen van een auto. Hiervoor werken wij samen met Citroën Bertens in Tilburg en Peugeot Nefkens in Valkenswaard. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, apk, en het verhelpen van storingen. Ook kunnen klanten bij ons terecht voor schadegevallen, waarvoor wij samenwerken met Autoschade Theo Lauwers.”

Hoe ben je met dit bedrijf in contact gekomen?

“Volgens mij zijn wij benaderd door hun. We zijn nieuwsgierig geworden en hebben er een paar auto’s heen gebracht om te kijken hoe dit zou verlopen. We waren aangenaam verrast door de snelle afwikkeling. Inmiddels loopt 80% van onze schadegevallen bij Lauwers.”

Kun je ons meenemen in dit proces?

“Wanneer er een schadegeval bij ons binnenkomt nemen wij direct contact op met Autoschade Theo Lauwers. Leon is onze contactpersoon daar. Ze komen de auto’s ophalen en voeren de gewenste reparaties uit. Eventuele onderdelen die besteld moeten worden verzorgen wij. Na afloop worden de auto’s weer teruggebracht. Wanneer ze zeggen dat ik een auto woensdagavond terug kan verwachten dan staat hij vaak woensdagmiddag alweer bij ons op de stoep. Het controleren van de auto’s is een formaliteit, want ik weet dat het goed zit. Wij hebben in het verleden met meerdere schadeherstelbedrijven gewerkt waar dit helaas niet het geval was.”

Waarom werk je graag met Autoschade Theo Lauwers?

“Verzekeringsmaatschappijen werken met schadesturing, wat wil zeggen dat schades hersteld moeten worden door een aangesloten herstelbedrijf. Autoschade Theo Lauwers wordt door bijna alle maatschappijen gedekt. Zij zorgen ook voor het contact met de verzekeraar. Wij fungeren voor klanten als aanspreekpunt en zorgen indien nodig voor vervangend vervoer. De klant heeft er dus geen omkijken meer naar.”

Waar ligt volgens jou de kracht van Autoschade Theo Lauwers?

“Het team van Autoschade Lauwers komt zijn afspraken na. Ze zijn flexibel en schakelen snel, altijd gericht op wat de klant wil. Ze leveren steevast kwaliteit en het klopt altijd. Wat mij betreft steken ze met kop en schouders boven de rest uit. Ik hoop dat ze zo door blijven gaan!”

More Related Articles

Contact ons

Industrieweg 6, 5531 AD Bladel
Tel: +31 (0)497 38 42 55
Mob: +31 (0) 6 333 999 32
Email: info@autoschadelauwers.nl