Nieuws
Industrieweg 6, 5531 AD Bladel
+31 (0)497 38 42 55

Nieuws

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

Waarom zitten er zwarte puntjes op mijn ruit?

10 Apr, 2020 frit, autoruit,

Iedere auto heeft het, maar niet iedere bestuurder weet dat het er zit – de frit. Een zwarte rand rondom autoruiten met daar omheen ook kleine zwarte puntjes. Geloof je ons niet? Ga maar kijken. Weet je ook wat het nut daarvan is? Na het lezen van dit blog weet je dat in ieder geval wél.

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

Klantcase Citroën Lavrijsen

Binnen Citroën Lavrijsen beheert Jeffry Lavrijsen de autoschades. Hij werkt al 4 jaar uiterst tevreden samen met het team van Autoschade Theo Lauwers; eerst als dealer van Citroën, inmiddels als specialist van Citroën én Peugeot. Dat bevalt hem goed, net zoals de samenwerking met het schadeherstelbedrijf. Hoe die samenwerking er exact uit ziet legt hij je graag uit.

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

Wat is de beste autoverzekering voor mij?

Hoe bent u verzekerd? Veel mensen kijken in het nieuwe jaar of hun zorgverzekering nog in orde is, maar waarom ook niet even uw autoverzekering bekijken als u toch bezig bent? Begin het jaar goed en controleer of uw autoverzekering nog aan uw eisen voldoet. Hier volgt een handig overzicht van de meest voorkomende verzekeringsvormen.

Gerda Lauwers
K2_SHARE_THIS

Autoschade! Wat nu? - De meest gestelde vragen over autoschade

Heeft u een vraag over autoschade, vervangend vervoer, of een auto die al dan niet total loss is? Wellicht vindt u hieronder het antwoord!

Contact ons

Industrieweg 6, 5531 AD Bladel
Tel: +31 (0)497 38 42 55
Mob: +31 (0) 6 333 999 32
Email: info@autoschadelauwers.nl